Logo La Febró

La Febró

Baix Camp


Ets a: Portada > Entitats > Societat de Caçadors de Sant Esteve


Novetats

Temporada 2006/2007
 
Després d'haver estat preparant durant els mesos passats el terme, esperem obtenir els fruits aquesta temporada vinent, doncs s'ha fet molta feina i gastat molt de temps i diners: Remolc, ubicació i condicionament de punts, mapes del terme, gossos i ara... internet.

Des d'aquí un agraïment a tots els socis que han invertit el seu temps perquè això tiri endavant.
 
Per a la propera temporada comptem amb el bon fer de quatre colles de gossos i amb la perícia dels nostres "parades". Ben segur que aconseguirem entre tots "fer bullir l'olla" més d'un dia, si més no ens ho passarem bé que això és el que cal. Poder gaudir d'un dia de cacera entre companys i que sobre tot ningú prengui mal, i si el senglar s'escapa diumenge vinent serà un altre dia.
 
 
 
INCENDI FORESTAL
 
Dissabte dia 29 de setembre es va declarar un incendi que ha afectat a 60 hectàrees de la zona del Coll de Capafonts. Amés del mal provocat al medi ambient, ens ha deixat sense una batuda que acostumàvem a realitzar.  Tot i això encara podem donar gràcies que no hagi afectat a més terreny, doncs l'hi va anar de poc.
 
Aprofitem per a felicitar a tots els cossos que han participat en l'extinció del foc: Agents rurals, Bombers, ADF's (Prades, Capafonts i Vilaplana en especial) i als bombers del parc de voluntaris de Prades.
 
A tots ells moltes gracies.


© Ajuntament de la Febró, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Baix Camp. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo