Logo La Febró

La Febró

Baix Camp


Ets a: Portada > El Poble


Acivitat econòmica

Durant molts anys l'activitat econòmica de la Febró es va fonamentar en l'explotació dels recursos naturals de l'entorn, o sigui, l'agricultura, la ramaderia i la silvicultura (explotació de la massa boscosa).

En l'agricultura els conreus que més abundaven eren el cereal i l'avellaner, en la ramaderia hi havia porcí i oví, i en la silvicultura s'hi produïa fusta i carbó vegetal en les nombroses places carboneres que es troben per tot el terme de la Febró.

L'activitat econòmica del poble es va frenar a mitjans del segle XX amb la forta emigració cap a les ciutats de la plana del Baix Camp, avui en dia només queda una empresa ramadera dedicada al oví i alguns agricultors que produeixen avellana tots productes d'una qualitat excelent com a conseqüencia de la bonança de les temperatures a l'estiu.

Tot i formar part de la denominació d'orígen Patates de Prades el cultiu de la patata no és significatiu.© Ajuntament de la Febró, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Baix Camp. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo